Connect with us

Are 90 de ani, operează patru pacienți pe zi și nu se gândește încă la pensionare

De Citit

Are 90 de ani, operează patru pacienți pe zi și nu se gândește încă la pensionare

Alla Ilinichna Levushkina lucrează de 68 de ani cu bisturiul și este cel mai longeviv chirurg din Rusia. Ea lucrează într-unul din spitalele clinice din Ryazan și nu intenționează să se pensioneze prea curând.

Are deja peste 10.000 de operații, iar pe 5 mai, Dr. Levushkina anul acesta a împlinit vârsta de 90 de ani. Astăzi vă prezentăm o galerie foto de excepție cu doctorul devenit legendă în Rusia. Vizionare plăcută!

Un medic de exceptie: „Un doctor nu este doar o profesie, este un mod de viață”.

„Dacă plec de la serviciu, cine va efectua operațiile?”
În ciuda vârstei ei, are o mână foarte puternică și nu are semne de pierdere sau inhibare a memoriei.

Un pacient pe nume Irina a împărtășit: „La început am simțit o neîncredere față de un astfel de chirurg în vârstă, dar după ce m-a atins cu degetele sale sensibile – toate îndoielile au dispărut”.

In ciuda varstei, aceasta femeie are mainile de aur. Alla Ilinichna Levushkina locuieste impreuna cu nepotul sau si 8 pisici. “Eu mananc orice, rad mult si plang mult”, spune Alla. Are doar 150 cm si atunci cand opereaza foloseste un podium special pentru a se asigura că poate ajunge la pacienții ei.

Este intotdeauna pregatita pentru cele patru operatii zilnice. Inconjurata de colegii sai, Alla este foarte fericita. Tot ea spune ca este “un cal de curse”. Ii dorim sanatate multa si cat mai multe operatii reusite!

*90ani*

Te-ar putea interesa si: La 92 de ani batranul din imagine a avut o ultima dorinta inainte de moarte: aceea de a-si tine de mana sotia pentru ultima oara. Medicii au adus-o pe batrana de 95 de ani langa el. Cand si-au impreunat mainile

La 92 de ani batranul din imagine a avut o ultima dorinta inainte de moarte: aceea de a-si tine de mana sotia pentru ultima oara. Medicii au adus-o pe batrana de 95 de ani langa el. E incredibil ce s-a intamplat cand si-au impreunat mainile

O relatie de lunga durata presupune multa daruire din partea ambilor parteneri. Insa cand exista vointa si iubire de ambele parti se nasc povesti emotionante.

Cel mai bun exemplu este acest cuplu din China, care au format o familie timp de 66 de ani. Nimic nu a stat in calea lor, iar pe masura ce anii treceau relatia devenea din ce in ce mai stransa.

Ajunsi la batranete, el in varsta de 92 de ani, ea in varsta de 95, cei doi soti au fost internati in spital, insa la etaje diferite. El suferea de o boala de inima aflata in stadiu terminal, ea se recupera in urma unor fracturi.

In momentul in care a realizat ca a venit timpul ca sa treaca pe lumea cealalta, barbatul a avut o singura dorinta: aceea de a-si vedea inca o data sotia inainte de moarte.

Personalul spitalului s-a conformat si a adus-o pe femeie in salonul lui. Unul langa altul, fiecare pe patul lui de spital, cei doi s-au privit in ochii si au inceput sa planga.

Ulterior s-au luat de mana si s-au strans, iar barbatul a rostit ultimele lui cuvinte: „Te iubesc! Iti multumesc ca existi si ca m-ai facut un om mai bun”, dupa care si-a dat duhul.

Toata scena s-a intamplat sub privirile pline de lacrimi ale rudelor si ale personalului medical.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x